2008. október 5., vasárnap

Im memoriam Albert Györgyi

"Mortui docent vivos"




Miért pont Ő?

„…Csinálom az életem - ahelyett, hogy élném, szóval csinálom, mint egy robot, egy gép…”

Idézet Albert Györgyi blogjáról.

Marilyn Monroe effektus-tényleg ez vár azokra a Nőkre, akik szépek és és értelem is szorult beléjük egy kis emberséggel és sok szeretettel?-mert akkor van pont 24 évem hátra-...???

Emlékezzünk és Tanuljunk!
Addig ameddig ezt mások hibájából lehet!

MGL

Selection Delikatessen

Selection Delikatessen



Nyilvánvaló, hogy Budapesten még mindig nem olyan egyszerű a minőségi alapanyagok beszerzése. A felkutatása a lelőhelynek majd az utána járkálás és végül a vásárlás nagyon sok időt, és pénzt követel. Mert ugye nem úgy van, hogy épp elfogyott valami fűszer, vagy rizsből készült spagetti, és leszaladok a sarki boltba aztán veszek, mert a közeli boltba ami nevesítve Spár nagyon sokszor még a trapista sajt is hiánycikk.



Tehát rákényszerülök temérdek száraz hozzávaló felhalmozására majd fokozott védelmére, nehogy véletlenül valaki elhasználjon, vagy megegyen valamit ami mondjuk nehezen pótolható. Sajnos se időm,se energiám folyamatosan az alapanyagok után futkorászni, és igen jót enni meg mindig akarok.
Az előbbi trend változni látszik a környéken, ugyanis nyílt egy iciri-piciri boltocska aminek a kínálata túlnyomóan prémium termék-a rizottótól kezdve a rizs-spagettivel folytatva különböző olasz házi tészták, angol chipsek a prémium mézek és borok a szentjánoskenyér szirupig majdnem minden van-még sült szöcske is. Arról nem beszélve hogy szeptembertől kaphatóak lesznek ugyan azok a pékáruk, mint T. Nagy Tamás sajtboltjában, vagy a Culinarisban.



Természetesen én tikon várom, hogy megnyíljon végre az álom bolt, ami tele van cukor mentes és laktóz mentes dolgokkal tömérdek mennyiségű fehérje szelettel.
Nyitva tartás ügyileg olyan mint egy majdnem éjjel nappali.

MGL